torsdag 16 juli 2009

RIDLEDEN - MEST HELA DAGEN

Mkt på ridleden i dag. Först dom 6 islandshäst ryttarna som skulle utfodras på morgonen, lunchpaketen fixas. Samtidigt som matte skulle hålla i busiga unghästar som körde lite väl mkt race med stackars gullehovis...han var lite arg i dag!!!
En kund på dagstur på Ramona skulle hjälpas iväg.
3 kunder från Schweiz skulle ut på en 2-timmarstur. Idag var det minsann tur att matte hade hjälp av duktiga Amanda i stallet...hon fick ta en tur ridning...hmmmmm dom red visst lite vilse - men kunderna tyckte att det var EXTRA spännande!

På em skulle matte åka och handla lite mat inför sin Falsterbo turne´. Plötsligt var hon i Vetlanda...hamnade i stället hos uppfödarna till hennes BÄSTA dressyr häst någonsinn...öhhhhh och det är INTE jag utan JOY( som kanske nån minns) där kollade hon på några hästar och fick en fika paus i deras trädgård...mkt trevligt!!
- dock kom hon hem UTAN mat...hon hann inte handla...hopplös människa!?!?!??!!?

En lektion på kvällen, där jag fick rycka in, skötte mig perfekt och Mari var så nöjd , så nöjd.
Alla ryttarna såg väldigt varma ut och dom snackade nåt om värmeslag, övergångar som liknade trasdockor och få ner rumpan i sadeln - jag fattar inte nåt...roligt var det i alla fall...

Kvällen avslutades i trädgården med att samma Mari bjöd på fika åsså hade hon köpt en flaska vin till matte att ha med sig till Falsterbo och ett flak öl till husse - skulle han dricka det hemma då eller????

Nu ska matte packa in lite i husbilen, jag tror fasen att hon tänker stanna borta MINST 3 veckor ...hur mkt saker ska hon egentligen ha med sig???

//Bubbel , nytrimmad och sugen på en Falsterbotripp

2 kommentarer:

sebastianmirasmilla sa...

Jobbigt att inte kunna följa med när man väl får chansen.=( Men ha det så kul!!!

Anonym sa...

Vi sköter om Falsterbo, tänker BARA lata oss ...men häng gärna med nästa år!!!
Eftersom vi inga biljetter har kanske vi bara får se på framridning men det är HELT OK ändå...
//Tina