måndag 31 augusti 2009

LASTFÖRSÖK

Grrrrrrrrrrrrrr hela förmiddagen försvann till ingen nytta. Matte försökte hjälpa till att lasta en av inackorderingarna. Efter 3 timmar gav dom upp....då var det testat dom flesta idéer... till sist gick lilla pållen snällt in men när luckan skulle stängas blev det panik PANIK, otäckt.
Nytt försök en annan dag....

//Bubbel - spanar ny tjej i hagen, en med dom rätta formerna

4 kommentarer:

Louise sa...

Kan tipsa att trädgårdsstolar funkar! Hästen var mer rädd för den än för släpet=)

Isabel Tränk sa...

Det var väl inte min lilla Ramona va? Hur har hon det där borta? Kommer kanske och hälsar på henne till helgen, har en del grejor som Rebecca skulle få.

:)

/Isabel

Anonym sa...

Haha nej Isabell det var inte Ramona. Hon bor in sig för fullt nu...har gått själv i hagen i dag och det har gått bra! Bekantar sig på håll med dom andra.Verkar gilla bubbel!

Det var en unghäst som skulle hem från sommarbetet till sin ägare och den ville INTE. Jo gå in gick bra efter 2 timmar men sen ville han inte stå i släpte, fick panik!
Nytt försök om några dagar.
Tina

Anonym sa...

Ja, men vad kul att det går bra med henne! Ja, jag kan tänka mig att hon gillar Bubbel. Hon kan vara lite försiktig mot nya hästar men tar man det bara lite varsamt som ni nu gör så går det bra. Hon är en ganska så blyg tjej! :)

Ha det fint och lycka till med vildbusen som inte vill in i transporten!!

:)

/Isabel