måndag 7 september 2009

AJ I BENET

På förmiddagen fick man sig ett trimpass...tråkigt bara att höra på mattes snörvlande och hostande....man fick ju ta det lugnt så hon hängde med =)

Stackars Sixxtus är jätte svullen i sitt ena fram ben - vet inte varför???Lite läskigt! Matte hittar inget sår....

Matte for till Lenhovda och på Ramkvilla vägen kom det två hästar strosande utan grimmor och inte hade hon nåt att fånga in dom i....matte kände igen dom o började jaga efter ägaren som var i Växjö och försöka få in hästarna i skogen eller åtminstonde bort från vägen ....när husse åkte från jobbet mötte han dom efter Libbhults ängar så då tog han och gick hem med dom till ägaren som blev glad och hästarna var välbehållna...tur tur. Husse fick ju sig en ordentlig promenad oxå - det kan han behöva!!!!!

På LHK var det hoppning i dag, alla satt kvar ...hästarna hade kul men några blev verkligen trötta för vi har lite för lite hästar och en del får verkligen jobba mkt just nu!
Inte så förtjust i alla 4 åringar som finns där, jo trevliga är dom...men får och kan ju bara jobba en lektion/ dag.

//Bubbel - fått komma in i natt, mysigt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk om folk kunde lära sig att ge sina hästar tillräckligt med mat (hö eller halm) så att de slapp rymma. En tuss om dagen, det räcker inte.. de behöver tugga och det mycket.

Anonym sa...

...Nu var det nog snarare i att nåt djur dragit ner staketet i detta fallet och hästarna på så sätt tagit sig ut ur hagen
//MVH Tina