fredag 30 november 2012

BUSIGASTE BUBBEL

 I går morse var det highlife på farmen...heter man Bubbel o spruder av vinterglädje o det är nån annan än matte som leder ...tja ...då kan ALLT o vi menar allt hända. Stackars L som skulle rida vid 9 på morgonen skulle hjälpa MEN hon gjorde ju inte exakt som matte gör...så då gäller det att skoja. Missade grindhålet - stoooooooooooooora bockar - en L platt på backen, magplask i leran - en Bubbel rejsandes i trädgården både härs o tvärs  - lyckades slingra grimskaftet runt en stolpe , busa med Hex o Nian o ge matte fler gråa hår innan kusen var i rätt hage igen...puh!!!
 
...Även bäbizar o mammor rejsade . Barnen bor numera själva på nätterna o lite kaos vid utsläpp blir det...dom e så fikasugna då :)

Så här gulliga var inackorderingen Heidi o Silly häromkvällen - Hej Kompis!!
(Bilden lånad av matte Rebecka)

I dag är det fredag o kallt om nostippen. Djuren är i hagarna, lite mockat o nu är det förmiddags fika.
Diskbråcket i nacken ger sig verkligen till känna o händerna är stumma idag!
 2 lektioner på schemat i em o sen gäller det att i full fart göra sig i ordning för i kväll ska vi på Revy i Vetlanda . Ett bord för två med MOJ. Hoppas det blir kuligt :)
 
I går kväll var vi en tur i staden o hämtade en ek bokhylla som prutades in till najs prajs på blocket. tung som f*n o fick plockas ner i bitar men den ska nog passas ihop igen o göra att det känns lite nytt i TV rummet :) Fasen va jag är bäst på att pruta....hahahahahhah
 
Shoppade några nya advents stjärnor o lite mat när bilen ändå gick mot staden o givetvis några nya ljusslingor , så Göta har nåt att sätta tänderna i :)
 
Ha en härlig helg govänner
 
//Bubbel - busigaste busen

Inga kommentarer: