söndag 16 juni 2013

SÖNDAG ÄR VILODAG - FAST INTE HÄR

Söndag är vilodag - men inte här....
Fullt upp hela dan.
Flyttat runt mammor och barn ett antal gånger - inget funkar sådär jätte bra. "Tore" vimsar o byter mamma hela tiden, hans mamma skiter i vilket men kaoset i hagen blir totalt. Provat att släppa ihop Nina, Lycka & Tian...hmmmmmmmm man får kolla dom hela tiden. Nirvana är en rymling , hennes mamma bryr sig inte alls om ungen är innanför eller utanför staket. Nya lilla mamman o hennes bäbis har gått själva o betat och det har gått bra . Känns dock som en heltidstjänst att pyssla med mammor och barn ligan :)

Flyttade ettårs hingstar. Manne är rund och Boriz har blivit hög (säger Nadja) så jag kanske inte behöver vara så orolig att han är tunn. Han växer på höjden.
När vi kommit hem dröjde det inte länge förrän grannen kom körandes och sa att killarna var på rymmen...då hade det rasat ner ett träd en bit från hagen så dom blev skrämda....Som tur är var dom extremt lättfångade....hej mamma här är vi sa dom ståendes ute i lång gräset. Gullisar !!!!

Har högtryckstvättat klart gamla stallet i eftermiddag ( nu är det bara mamma stallet kvar) Vi har dessutom mockat ur bäddarna i gamla avdelningen och torvat upp lite där , ska spåna också vad det lider!!!

Lilla gullvippan J kom och sa att det var söndag och det är vilodag , så då tog vi en kaffe paus i paviljongen....sen var jag tvungen att göra klart i stallet för idag :)

Nu har vi ätit pizza och slappar i soffan !

I morgon bitti är det dräktighets koll och vanlig stokoll - måste bestämma mig för hingstar till mina sista som ska semineras!

//Bubbel - fått massor av regn i pälsen

Inga kommentarer: