onsdag 10 juli 2013

HÖET ÄR INNE - VI ÅKER TILL FALSTERBO

Cirkus en 90 höslige balar är bärgade till vintern. Lite pärs igår med trasiga maskiner men det gick innan regnet , det kördes till midnatt!!! Inget mer slått nu men i morgon får "bonden" i huset fortsätta.
 
 Jag och Nadio åker till Falsterbo över dagen - vi är förtjänta av semester. Sto koll i morse , en ovulerad, två sydda , en sprutad, -  ingen med brunst att seminera på i morgon och då får vi passa på att semestra en dag....här är inte så lätt att få en heldag ledig.
 
Alla mammor och barn är ute för andra natten o som sagt man får passa på att ta en ledig dag då - dom är få här på året!!!
 
Nån som vill följa med så går bilen vid 5 tiden i morgon bitti , åker förbi Växjö .....


Ridledsgästerna är avvinkade !!!!
 


I går var det ett lemmeltåg till loppisen i Lilla Heda - blir inte många kronor/ kund men trevligt att saker vi inte behöver här i byn kan vara till nytta för nån annan. I går såldes bla angeldon, persienner, några lampor, krukor, ett gäng kaffekoppar, lite glas, några böcker :) 
Ett projekt


Uschlig varelse i stallet...Sture eliminerade den dock :)
Kliat och gosat fölisar på morgonen idag... inte så välborstade kanske, men mysiga !!!
 
Pappi var här en tur idag - vi var och kollade i skogen vad som ska huggas. Därefter åkte vi o käkade Thai i Klavreström . Gott!!
 
Bytt beten på några hästar i regnet.
 
Nu äta lite glass o slappa i soffan innan sängen för klockan ringer tidigt
 
//Bubbel - fått ny hage med låååångt gräs

Inga kommentarer: