söndag 20 oktober 2013

VILKA RITTER - BÅDAR GOTT FÖR FRAMTIDEN

Väl hemkommen från dagens tävling väntade en kasse älgkött i kylen.... lagt en del i frysen , gjorde ett storkok på diverse "slamsor".....är inte så bra på vad det är för delar. Jaja det blev ätbart ialla fall och även matlådor är fixade. Göttans!!

Regnigt och blött , tråkigt väder idag ....men OJ vilken tävling. Inte så många starter men vilka starter. I LC:1 klassen hade "sämsta" ekipage strax över 60% bådar gott för tillväxten inom ponny dressyren i Småland.
Vinnaren var för go när jag gratulerade till den fina ritten. Frågade henne om hon tävlat mkt förut...jajjamen blev svaret. Jag har ridit en klubbtävling innan - inte dåligt att gå in o sopa banan på strax över 70%. Härlig attityd!!!
 
Sen var det en som inte stannade kvar och tog emot sitt pris men eftersom hon är från samma klubb som jag tog jag med priset hem men egentligen borde det ju tillfalla domaren när man inte kollar resultat tavlan innan man lastar och åker hem ....dessutom borde man ju inte missa sin första prisutdelning !!
 
I kväll är stallet fullt ....inte vill hästisarna bo ute när det regnar så mkt!
Mocka är dock inte roligt i morgon!!
 
//Bubbel - ska strax också få gå in
 
 

Inga kommentarer: