tisdag 26 november 2013

FLITIG

 
I dag är var det hovisdag och Nina, Lycka och Bubbelmannen fick nya skossingar
...mammorna var super stissiga över att dom inte fick gå ut vanlig tid vid sex i morse utan deras hemska matte höll dom på stall tills hovis kom vid nio...Hästar är extrema vanedjur och ve den som gör ändringar i den dagliga rutinen!!!
Matte orolig - Bubbel hade fått en hålvägg...usch. Hovis meckade lite med den!!
 
Varit ute på tur med Nawwisen och promenixat, dessutom gick han i hage nån timme. Känns som om hans uppverkade hålvägg börjar kännas ok för honom.
 
Ogillar dock allt knöckel i hagarna så snart har man väl vrickade hästar att ta hand om....
 
Varit flitig idag och fått massor gjort , meeeen fick ta en pausstund och trycka i mig lite värkisar för händerna är helt kass (svullna och stela) mina muskler överhuvudtaget är onda nu...blääääääääää
 
Varit ute i världen en stund på kvällen....ända till ICA. Känns som jag bara, bara , bara är hemma just  nu och jobbar på. Lite trist!!!
 
Hästarna fina & ingen har frusit rumpan av sig i ridhuset.
 
Fick dessa fluffgosisarna idag av ridelev G :) hittar inte mina jag köpte i fjol . Kan varmt rekomendera tovade sulor i skorna ....torrt och varmt när man står och stampar i ridhuset
 
 
 Avslutade dagen med att stryka ett projekt på Slit&släp listan Badrummet är sanerat från golv till tak och vill på det bestämdaste påstå att det är inte lika lätt att få rent i verkligheten som i reklamfilmerna...där sprayar man bara på och torkar av...jojo....pffffffffffffffft. Funkar inte så!!!
 


Undrar vad jag ska stryka på min lista i morgon???
 
Äh , då är det en massa elever som ska plågas....
Det finns förresten plats i morgon om någon vill hänga på ett pass kl 17.
 
//Bubbel - ogillar fruset vatten

Inga kommentarer: