torsdag 7 november 2013

SÅ JÄKLA DUKTIG

Den här stackars blomman den bara blommar och blommar... den fattar inte alls att det är november :)
 
Bassängträningen iförmiddags var mkt mkt bra och satte fart på den onda kroppen!!!
Hann göra klart stallet innan jag åkte in till staden och det var ju tur det eftersom jag kom hem kvart i två o vetto skulle komma två...nu var ju hon ( ivanlig ordning) lite försenad :)
Nu är fölisarna vaccinerade , stona är kollade och fyra är  fortfarande dräktiga, Tian går inte riktigt att känna nåt vettigt på men är ju inte dräktig ( bestämde vi till sist) vetto har för korta armar och livmodern på henne verkar ha ramlat ner i knä höjd. Nu rider vi Tian fullt ut i vinter så får vi se vad vi gör till våren...betäcker om?
 
Besiktigade Tore och det var lite tuffa tag...fick inkalla extra hjälp av stark karl. Tore är supernyfiken men han är en känslig kille. Besiktningen gick jätte bra men bli vaccinerad....där gick gränsen!!!
Efter några tappra försök att slippa var har dock vaccinerad och klar! Nu ska det bara bestämmas när han ska åka....troligen 23 - 24 /11
 
Skulle åkt o danstränat i kväll men orkade helt enkelt inte när jag var klar i stallen!
Tänkte tagit det lungt men plötsligt har jag nu putsat fönster i hallen & hängt upp nya gardiner, städat dator rummet, tvättat två maskiner tvätt, vikt tvätt, rensat ur några skåp - blev en sopsäck brännbart till miljöbrasan, gjort ett soppkok.....nu är klockan 22.30 och det känns som om sängen kallar.
 
I morgon kommer den första ridanden kl 8 så det blir ju en full dag (då också)
 
//Bubbel - har lite trist
 

Inga kommentarer: