tisdag 28 januari 2014

TRÖTT OCH FÖRBANNAD


 Hunnit med en magsjukedag (som bara flög på mig) och en ondakroppendag och det är bara början av veckan...suck

Att inte vara OK i kroppen är jobbigt men när man dessutom blir "motarbetad" av vården då blir det f*n så mkt värre!!! Har sedan ett år tillbaka haft en sjukgymnast som hjälper mkt mkt även om hon inte kan "bota" mina krämpor. Hon "lär" mig gå/stå rätt, hitta saker i vardag och jobb som kan hjälpa mig och hon kan knåda o sticka till mina diverse onda ställen så jag kan fortsätta jobba på och fungera någorlunda. Hon är guld värd men nu vill dom plocka bort henne
...Du som alltid är så pigg och positiv kan väl använda dig av en sjukgymnast på din vårdcentral....grrrrrrrrrrrrrr, tänk om det är just sjukgymnasten som gör mig lite gladare en gång varannan vecka och gör att jag fortfarande tar mig upp ur sängen på morgonen och fixar ytterligare en dag???? Fanns ju dessutom en anledning till att jag bytte sjukgymnast tidigare...
Finns det nån där ute som har tips på BRA sjukgymnast för nu känns det som jag måste lösa detta själv på nåt vis!?!?!??!
Man måste vara frisk för att orka vara sjuk alternativt hade man behövt en talesman/kvinna vid sin sida hela tiden för att orka kämpa. Kan det inte räcka med att ha ont ????
Man orkar inte vara klämkäck hela tiden när lederna bränner som eld och musklerna inte vill som man själv vill. Att jag sen har en söndertrampad fot som gör att jag haltat många år och till sist har kroppen tagit slut på många ställen. När jag haltar syns det att jag har ont men allt det andra som inte syns .....bara känns - det är det jobbiga!!!
Vill inte ösa på alla andra mina krämpor men idag är jag gnällig och då får jag vara det, det är min Blogg!!!

Måste ta tag i att få ordning på mina datorer så jag kan uppdatera hemsidan - känns ju lite meningslöst att ha den när den är obrukbar !!

Nawwis har fått vila ett litet tag från ridning men nu är det jobb igen som gäller!

Sandat skridskobanan vid Bubbels hage - man vill ju inte att han ska druttla dig när han drar sina rejs.

Fyran har hoppat ur en framsko och hoppas hovis tar en tur hit i morgon så hon kan användas.

Behöver en dressyrsadel - finns det nån som har nåt att sälja???
Den jag hade beställt hade blivit sönderskuren i tullen men som tur är slipper ju jag betala det!
En 17½ - 18 tum , vid och den ska givetvis vara skön. Pris runt 4.000 - 5.000:-
Dessutom letar vi en hoppsadel med ungefär samma kriterier!!!

Nähäpp dags att ta tag i mockeriandet och sen kommer elever!!!
Inte så kallt idag :)

//Bubbel - gillar skridskoåkning på hög nivå







Inga kommentarer: