tisdag 11 februari 2014

BLOOOOD

Huuuu trött idag. Uppe med tuppen o fixade lite i stallet innan jag for på tur till Lenhovda för att lämna lite blod för undersökning inför mitt besök på reumatologen på fredag....hunnit handla lite också och nu dags för förmiddagskaffe :) därefter kommer en privat elev och sen rullar dagen/kvällen på som det brukar med träningar!!!

Inatt vid ett tiden hörde jag värsta bankandet i stallet...for upp och ut för man anar ju alltid det värsta. I första stallet jag tände upp låg både Boriz och Nawwis och sov i godan ro men mr Bubbel blev givetvis väääldigt hungrig!
Skyndade dock in i nästa stall för att kolla läget där och dom var lite uppjagade och lilla mamman stod med täcket på sniskan och jag kunde dra slutsatsen att det förmodligen var hon som gjort en rullning för boxen var i oordning!!! Tur ingen skadad iallafall! Kändes dom som att alla hästisar gillade nattbesöket eftersom man fick sig en extra "nattmacka" = lite hö. Usch gillar inte när dom skräms sådär, hade svårt att somna om sen!!!

Ska försöka få igång nya kyl/frysen i kväll också och förhoppningsvis kan mannen i huset slänga ut den gamla tvättmaskinen också den fyller ingen större funktion!

Hoppas hinna och hämta hem spån också....

På lördag tänkte jag löshoppa några unghästar ...vill du komma och löshoppa din häst /ponny går det bra. Kostnad: 100:-

//Bubbel -


Inga kommentarer: