lördag 15 mars 2014

BRUKSRPOV AVKLARAT

Haft två suveränt trevliga dagar på Flyinge och sett ett antal hingstar och det känns som det går lite runt i hjärnan och man inte riktigt an hålla isär hingstarna men några som fastnade lite på näthinnan.

Gillade Bergåkras Amarant bara för han såg ut att ha kul hela tiden, vevade lite friskt med frambenen o visste inte hela tiden var han hade dom där bak men jag gillade honom ändå

Jag är ju inte så förtjust i dom där klent byggda hingstarna som inte ser ut som hingstar och hittade nog ingen jag ville betäcka med av dom nygodkända i år men visst är ex Van Vivaldi läcker!!!

På hoppsidan hittade jag desto fler jag gillade....Elliot var en hingst som jag tyckte var maffig, flott, lydig med mkt tryck i + att han hade en trav jag gillade och Uncanto di Villagana hoppade ju  läckert - tyckte dock inte var så snygg....jag vet att man kanske ska strunta i det om dom hoppar bra men jag vill ju ha allt!!!

Igår tyckte jag det fanns nån som verkade väldigt oförberedd och oriden, idag var den struken. Tycker väl att en hingst som går bruksprov ska gå att styra????

Eftermiddagens hingstklass i hoppning tyckte jag var jätte rolig att se och shit vilka godingar där fanns...Coventry, La Cross, Comfortuna VDL ( min absoluta favvo - vilka bakben) Click and Cash och inte minst Al Cendo ( som jag också blev kär i)
Kanske ska betäcka med en hopphingst i år???
Har ju kanske inte direkt några tänkbara ston????

Hingstklassen i dressyr var mest pinsam tyckte jag....jätte besviken på Highcruiser och bara tre stater i klassen ??? Vill inte dressyr hingst ägare locka oss stoägare?????

Nähäpp nu är jag sjukt seg och ska försöka masa mig uppför trappen och lägga mig .

I morgon bitti är det Åseda och döma en klubbis som gäller!!!

//Bubbel - finare än alla bruksprovs hingstar

Inga kommentarer: