lördag 1 mars 2014

LITE LEDIGT

Mätta glada och sjukt sega sitter vi i soffan , var o en med näsan i sin dator/telefon och slö kollar på TV. Ätit tacos . Har ju sedan några dagar tillbaka besök av Lottapotta som kommit och avlastar lite så fick en mini semester.
Strax ska vi kolla på lite Scandinavium dressyr !!!
Bra lördagkväll ....

I går eftermiddag for Päran och jag till Ronneby Brunn för lite spa, äta gott och sova på hotell och äta god frukost. En mkt mkt trevlig tur och supergott avbrott i vardagen! Dessutom var det till ett superduper bra pris!!!
 På vägen hem idag så stannade vi på Börjes och köpte lite häst mat och stängsel saker ( snart dags att påbörja vårens stängslande) och tog en fika på Hyllan. Gick däremot in i hästaffären och kom ut TOMHÄNT - det har nog aldrig hänt förut men där fanns inte ett skit jag ville ha!!!

Väl hemma igen var jag tröttare än någonsin....semestra tar på mina krafter men var ändå jätte härligt att komma iväg.

I går hade jag en ny elev på förmiddagen och överlät resten av ridhus jobbet på Lotta, gött för elever att bli "plågad" av nån annan!!!

I morgon blir det många timmar i Nybro. Nadde ska årsdebutera Nian i en LB:3 och därefter ska jag döma en LA:3 . Vi förenar alltså nytta med nöje!!!!

Nähäpp lite dressyr på TV:n var det

//Bubbel - har fridag

Inga kommentarer: