måndag 3 mars 2014

SLAPP GÅ HEM

Måndag igen!
Varit duktig och suttit och fakturerat några timmar idag. Man får passa på när man har stall hjälp att komma ifatt med alla andra sysslor man inte direkt hinner annars!!!

Jag har bland annat fakturerat ridledens första gäster i vår och lämnat kostnads förslag till några ytterligare. Kul när det börjar röra på sig där!!!
Fakturerat elever också så ni får kolla i facket när ni kommer och rider nästa gång om ni har någon "present" från mig!!!!

I går var vi iväg många timmar i Nybro. Dömde en LA:3 men lite blandade resultat. Märktes att det var lite ringrostigt både här och där. Gillade dock två fina yngre hästar som båda visade sig vara e: Figaro R.

Nadde red min Figaro R häst i LB:3 och hon vet exakt hur hon ska göra innan och efter start inne på banan - tyvärr gör hon inte samma sak när hon befinner sig där...jag  drar en suck och var glad för domarens kommentarer att hästen var lovande iallafall :) vet inte hur vi ska få bukt på ryttarens nervositet....nåja hon slapp gå hem igår iallafall...haha!!!

I eftermiddag har Hex gått ett privat pass med fokus på sits. Nawwis är riden i grupp och skötte sig utmärkt. Kvällen avslutades med gruppträning med massor av sidvärts rörelser.

//Bubbel - kvällsjobbar idag


Inga kommentarer: