lördag 29 mars 2014

MINDRE TID

 
Idag har det varit full rulle exakt hela dagen. I morse började vi med att Rosa fick jobba med två små ryttare både på ridbanan och i skogen!
 
Nawell har program tränat lite inför morgondagen
 
Hästarna har fått nya balar & det har minskat i rivningsbrädhögen. Det är inte dumt...blir ved av skiten! Krattat en del på stallplan och trädgård , det inspirerar ju till sånt när solen skiner. Fixat lite smått med hagarna för det flyttade in en ny pålle i eftermiddag. Han får en egen hage i början!
 
I eftermiddag har jag röjt, rensat och städat på byns loppis....stått en del saker där som man känner inte kommer hitta nån ny ägare och eftersom vi ändå har saker som ska till tippen så får det följa med. Nu är där städat och klart för ännu en säsong - ska bara fylla upp med en del saker som blivit över ...hörde att grannen också har en hel del fynd som kommer hit!!
Låg 42:- i burken som någon lagt sen jag var inne där sist för nån vecka sen...folk hittar och shoppar fast det inte ens varit "öppet" haha
 



Har så in i bombens ont i min nacke och skulderblad så jag blir tokig, lägger jag huvudet på sned så domnar mina armar direkt och det gillar jag inte. Hjälper ju inte med värkisar alls just nu...
 
Kopierat lite dressyr protokoll nu i kväll
 
Nähäpp nu blir det soffhäng , tjolahopp
 
Ohhhhhhhhhhhhhhhh no man får sova en timme mindre inatt!!!
 
//Bubbel - hittat en ny vän



Inga kommentarer: