tisdag 25 mars 2014

SKILDA VÄRLDAR

Idag har det verkligen varit en dag man inte varit direkt inspirerad pga det mkt otäcka vädret. Regn, snö, blask och en förbannad blåst - riktigt otäckt!!!

Trots oinspiration har jag varit ganska effektiv!

Haft privat elever i omgångar och mellan varven är stallen mockade!!

I kväll bor alla ALLA hästisar inne för även dom i lösdriften gnäggade och då kunde inte jag låta dom stå där ....så i morgon är ni välkomna allihop och mocka för det finns gott om boxar ;)

Mammorna var jätte frusna när dom kom in så både Lilla Mamman och Lycka fick på sig sina täcken igen....tjockmagarna får ju knappt plats!!

Hunnit med lite pappersjobb ( passar i detta väder att sitta vid skrivbordet) målat på ett bord, packeterat  o bokat frakt påTradera saker jag sålt ( snart tömt huset) pratat med försäkringsbolaget om lite brandregler och nästa vecka kommer dom o kollar lite i stallet (ihop med Länsstyrelsen)....har ju liksom stannat upp med mina byggplaner eftersom det ligger ett garage i vägen och nu är frågan om det ska bli en lösdrift där i stället eller hur gör man??? Tycker ju själv att mitt byggförslag är jätte bra men det gör väl förmodligen inte dom!! Är inte första gången vi ändra ritningen liksom....

Ikväll har jag i vanlig ordning tittat på Ryttareliten och känner mig avundsjuk på deras stall. 40 mille för Zettermans stallbygge....haha vi lever i skilda världar!!!

I morgon är en ny dag med fullspäckat program. Hoppas vi har ström!!!

//Bubbel - heltossig i blåsten


Inga kommentarer: