tisdag 29 april 2014

BANDAGERAD

Seminerat årets första sto utifrån här på station. Det blev med Armani Code.

Tidigt till staden och först på magnetröntgen av mitt bäcken. Usch trångt och lite otäckt i den där mackapären och idag blev jag nåt rent fruktansvärt yr...ögonen bara rullade i pallet. Men kände ingen panik men fick blunda mig igenom dom 30 min det tog....kom på mig med att räkna in hästarna om och om igen . Fick dom till att bli 15 till antalet alla gångerna....

 Efter skyndade jag mig till sjukgymnasten och påtalade direkt att jag har så jäkla ont i min höger fot ( det underben som Joy trampade sönder vid en avramling för 13 år sedan) nu är jag sådär svullen o dan igen och då börjar jag ju halta och sen blir jag sned och får ont i ryggen mm mm mm.
Just idag blev det värsta pådraget för foten var ju vääääääääääääldigt svullen och det slutade med att jag blev bandagerad HÅRT och ska ha det så nån dag,  jag har fått ödem i fossingen. Kan säga att det värker som fasen....tröttsamt, tröttsamt!!! Fasen vad jag är less på min fot OCH sjukvården. En resa till Jönköping med foten verkar det också bli....hmmm.

På vägen hem dog min iphone....hu ve och fasa. Det blev svart och den gick varken att få igång eller stänga av. Gick inte att göra nåt...det ringde men nä gick ju inte att svara heller.
Det var väldigt nära att jag slängde telefonen i golvet men sen fick jag hjälp via FB att få fason på skiten igen. Man blir väldigt handikappad utan telefon efter bara en liten stund....haha

Hade inplanerat träningar i kväll men den sista fick jag hastigt och lustigt ställa in för Fyran fick ett kolikanfall ....hade en elev och traskade samtidigt runt med häst men var ju osäker på läget så kändes bäst att kunna ta hand om hästis och var ju osäker om veterinär behövdes...
Tycker inte om när högdräktiga mammisar mår dåligt....usch. Oroligt!

Träningen gick i alla fall skitbra för D-ponny ekipaget om jag får uttrycka mig så. Idag var det stadigt och lite lagom tryck i ponnyn. Vi fokuserar mkt på att behålla takten i övergångar. Viktiga saker!

Hjälpte ett annat flickebarn tidigare i em....men usch vilket temperament hon har . Just nu jobbar vi med enkla byten och hon fick i hemläxa att läsa in sig teoretiskt på byten till nästa gång för man kan inte bara säga....det går inte hela tiden.


 
Nä nu ska jag och min tråkiga fot gå och lägga oss!!
 
//Bubbel - bara skrotat i hagen idag

Inga kommentarer: