torsdag 3 april 2014

GOSIGOSI

Sopis tyckte att det var extremt onödigt med dressyrträning i kväll....han ville ha mattegos eftersom hon varit borta heeeeeeeeeeeeeeela dagen!!!
Fick till sist ryttaren att jobba med rätt hjälper. Tänk vad lätt det är att gör för mkt men vi hittade en bra övning för att minska ner och ta bort allt det onödiga så vipps blev skänkelvikningarna kanon!!


Sätter för närvarande fröer i det mesta ...gamla toarullar funkar utmärkt

Dagens bassängträning i staden gjorde lika gott för kroppen som den brukar och det gör mig mkt mkt irriterad att jag inte ska få ha den kvar mer än fram till i början av juni. Är det inte bättre att en människa får en hjälp som gör att man fixar ytterligare en vecka i arbetslivet utan att jag själv ska hitta ett alternativ....nu råkar ju detta funka super och varför ska jag fixa ett eget alternativ? Går man inte till sjukvården för att man behöver hjälp??? Jag vill inte ha tillbaka min gamla sjukgymnast som jag ju fick byta från när hon inte kunde hjälpa nu har jag ju en som kan mig utan och innan och vet exakt vad vi ska jobba med....jag blir jävligt irriterad och drar mig varje dag för att ringa vårdis och styra upp min framtid. Jag vill inte sluta gå i stan- även om det kan bära emot att behöva åka dit...man vill ju helst vara superfrisk!!! Suck
 
//Bubbel - dragit in till brödfödan

Inga kommentarer: