måndag 5 maj 2014

DET FINNS ALLTID ATT GÖRA

 
Ogillar Tian för givetvis hade hon redan ovulerati morse, det borde hon verklligen INTE hunnit.  Herrejösses hur ska jag hinna seminera henne på hennes rekordkorta brunster....suck suck suck.
 
Nawell klev av sig en sko och hovis fick göra en utryckning, samtidigt kollade han Lycka som visade sig ha en hovböld. Hon var ju redan mkt mindre halt och den höll på att spricka sönder - nu fick den lite hjälp på traven = glad tjockhäst!
 
Haft Privatlektion, Råsa på skogstur med lyckligt barn och lektion i kvällningen där vi red lite skolor. Öppnorna gick bra men slutorna var lite svårt.
Finns en elev med lite mkt temperament :) man måste lyssna , ta in o inte bara bli arg för då går givetvis inte nåt bra.... det är svårt att rida bra - vi vet !!!!!!! 
...man kan ju alltid samla frimärken eller knyppla annars...hahahhaha!!
 
Kollat min sista lilla sträcka på rid leden och därefter har jag påbörjat vårstädningen av stugorna...men orkar inte göra det klart idag....det var så tråkigt att städa!
 
Du som är rid sugen i sommar men kanske hellre vill träna i ridhus och ridbana är också välkommen hit att bo i 4 bädds stuga , ta med dig egen häst eller hyra här för träning. Det går att ta med egen mat o ha självhushåll eller se till att kylskåpet i stugan är fullt när du kommer :)
 

 
 
//Bubbel - lite trimmad men bara lite

Inga kommentarer: