söndag 11 maj 2014

SÅ VAR DENNA HELGEN ÖVER

Tillbringat denna helg i Lammhult.
Igår med Nian som startade LB:1 & LA:1 med spridda resultat. Första klassen tillbaka på ruta ett med spänd pilot men med en jätte fin häst på framridning. Ledsamt att dom inte får till det inne på banan. Till andra klassen fick jag planera vad som skulle göras den lilla stunden man har på sig inne på banan innan start och då gick det riktigt bra. Två missar drog förstås ner helheten men en fin ritt strax under 60% men missar kostar....nya tävlingar nya tag. Nian lyckades nog sälja in sig rätt väl hos några ändå....kanske kan sälja några släktingar :)

På kvällen var vi i Växjö Parken - Sannex spelade. Mitt förbannade högerben kändes väl sådär men det gick att dansa fram till pausen , sen ville det inte vara med och då blev det vääääääääääääääääääldigt tråkigt att sitta och vänta på dom andra som aldrig ville åka hem. Nästa gång åker jag själv till dansen ELLER har hand om bilnycklarna så man kan åka hem när man vill...hehe!!!

Tidig morgon idag tillbaka till Lammhult för att döma ponnyer i LC:1 , LB:1, LA:1 och LA P:1
många fina rörliga ponnyer men mkt ryttar slarv i dom högre klasserna. Gjort en 9 timmar där inkl resa idag. Hade turen att få sitta inne i ridhuset men tyckte synd om alla dyngsura ekipage som varit rena och fina från början men sen fått klaffsa i geggan på framridningen.

Ösregn sen jag kom hem. Fixat lite med hö men tänker snarast ta in hästarna.

En kväll i soffan vore inte dumt...

//Bubbel - väntar vid grinden
Inga kommentarer: