onsdag 14 maj 2014

SNEDVRIDEN

Började dagen med stokoll. Tian hade ovulerat och en seminering är ju Ok och Bosse hade också ovulerat på en follikel som var 30 i förrgår och ingen visad brunst...så där hann jag INTE seminera...
min superidé med att betäcka Bosse kanske inte var meningen så nu letar jag lite fina hingstar till Råsa...man skulle kanske ??????
 
Satt på bänken och hade lektion på seneftermiddagen vid ridbanan och det skulle jag aldrig gjort för sitta gillar inte min kropp. Mitt högerben fastnade och det gjorde nåt fruktansvärt ont - kunde knappt gå sen....höften stack ut åt höger och knäet vred sig åt vänster...inte precis lätt att gå. Enda sättet att lyfta benet var att dra uppåt i ridbyxebenet.  Helt sjukt att det är så här, ska man aldrig få bli bra igen??? Försökte på diverse vis att få kroppen att hoppa tillbaka i rätt läge....och plötsligt brakade det till i bäckenet åsså var det tillbaka någorlunda igen . Tyvärr värker det som f*n fotfarande men jag kan i alla fall gå!!! Tur det är torsdag i morgon och sjukgymnast och bassängträning och fredag är det vårdis dags!
 
G och Hexagon gjorde i alla fall fina galopp slutor trots ganska geggigt underlag!

Fisrumpan har varit i ridhuset och tränat lite.
Hon är inte stor men modellen är bra och jag gillar uppsynen.
Namnförslagen ramlar in och jag gillar Fourtune, Fourever, Petit-four men INTE Amy Diamond
Tar gärna emot några fler förslag & gillar att ni engagerar er!!!!

 

 
 
 
//Bubbel - lerigast i byn

Inga kommentarer: