fredag 25 juli 2014

ÄVEN BOSCOTTI ÄR DRÄKTIG

I morse var det stokoll och det är ju kul med fosterblåsor ....och nu fanns det en även på lille Boscotti . Spännande!
 
Dagarna bara far iväg och tja man går och jobbar på hemmaplan. Igår började jag bla tvätta stostallet. Gäller att passa på när där är hyffsat tomt. Plastmamman Blesa och Nitro är ju fortfarande inne nattetid och lär väl få vara så i sommar - funkar inte att tanka honom annars. Hela dagarna är dom ute i alla fall.
 
Lycka och Lilla Mamman har ridits av Helene och Sonja.
 
Hovslagaren har varit på besök och fixade några av hästarna igen. Dock blev det inte dom jag tänkt för bla Hex och Bosse hade tappskor och lika bra att sko om helt. Hovkvalitén är ju sådär just nu, torra spruckna fossingar.
 
Haft några träningar och fler blir det ikväll men värmen inspirerar kanske inte direkt för häst trimmande men vädret skulle väl bli sämre i helgen....givetvis bara för att jag kunde få lite fritt då. Suck. Mia sa att hon kunde fixa farmen...men jag vet inte vad man ska göra om vädret är regnigt. Det är ju mest bad och solsugen jag är....får väl klura lite!!!
Ullared kanske, haha!!!
 
Filmat och fotat unghästar - gäller att passa på när man har hjälp i stallet några dagar.
 
Nähäpp nu är kaffet urdrucket, dräktiga ston ifyllda i språngrullan och jag ska fortsätta tvätta stall och sen åka på vatten runda.
 
//Bubbel - ska jobba lite i kväll iallafall

Inga kommentarer: