tisdag 19 augusti 2014

DESSA HEMSKA NÅLAR

Var hos sjukgymnasten på förmiddagen och det var mkt mkt plågsamt. Hon satte nålar i skinkan och låret för att försöka få loss mitt domnade högerben. Alltså svårt att förklara hur jäkla ont det gör och man blir helt genomsvett och jag kommer knappt ihåg att andas...dessutom kommer det otroligt många svordomar ur min mun när hon gör denna omilda behandling....svär inte så mkt i vanliga fall men man har verkligen ingen aning om vad man häver ur sig när det gör så förbannat ont ....huuu
Tog några timmar i staden och fick en ordentlig promenad hemåt för mannen var och gjorde lite ärenden när jag var på hospitalet...men det var bara skönt att få traska på en bit.

Igår fick Bennie en ny grimma...idag var även den borta....vad gör dom två busarna på sitt bete???

Råsa fick åka upp till Stora Heda på några dagars bete efter avslutat jobb. Man bara älskar den ponnyn - hon är så lätt att bara slänga in i släpet och flytta runt på!!!

Fölen är lite tränade som avslut på dagen och det gick bra, förutom att Fibblan inte är så lätt att fånga i ridhuset. Skumt för i boxen och i hagen är hon gosvänlig.
Tider för fölsvisningen på lördag har kommit upp. Visade strax efter 11 och sen en timme senare!!!

Bubbel och Nian har fått på sig regntäcken för dom får minsann fortsätta att gå ute fast dom är lite rösna. Inatt är 8 hästar inne....usch det är ju ändå bara augusti. Nä det här vädret ogillar vi minsann!!!!

I morgon är det sträckbänken igen.
Måste nog köpa en piké tröja eller nåt inför fölvisningen för jag hittar ju inte nåt i garderoben att använda....bra att man har så bra ordning där!!!

Nitro växer. Ny vikt 74 kg ( 69 förra veckan) dutti pluttis,
Nu ska vi testa matning på 4 timmar på dagen och 5 på natten...snart får man kanske sova en hel natt , Yeaaaaaaaaaaaaah!!!
Nu mata - sen sova lite....

//Bubbel - fryser

Inga kommentarer: