söndag 3 augusti 2014

TAPPADE SKOR ÄR SKIT

Trodde söndag skulle vara vilodag - nix.
Dessutom är ju allt så mkt jobbigare i denna värmen.
Förberett så mkt det går med vatten överallt, hö där det ska vara det, se till att alla hästar har gott om bete så dom inte rymmer och allt annat inför vår mini semester i morgon för då är planen att ta tåget till "Köpendanmark" på en tvådagars tur!!
..men givetsvis ska saker krångla. Hexagon hade klivit av sig en sko när jag kom till hagen och var både tjock och ömfotad så nu fick han traska med hem och bo inne inatt och hovis är inkallad till tisdag morgon.


Stackars Mia hon lär ha fullt upp när hon ska sköta farmen. Hon får både ha ridleketioner, turister, hovis, lite mer elever, hjälpa till med mammahästar


Sen var det ju det där med att hon skulle byta köket, tapetsera några rum, bygga en uteplats , måla uthuset, SÄLJA hästar, katter och lite annat om hon hinner, hahahhahah.....hon kommer behöva semester sen.
Undrar hur jag ska kunna hjälpa henne???
I kväll är det utlagt lite burar för att förhoppningsvis kunna fånga en och annan kräfta för kräftskiva vill vi ju ha snart!!!!
Bubbel var helt tossig, genomsvett och totalflåsig i morse av alla flugor så jag fick bada honom och sen har han bott inne hela dagen . Fick gå en liten lätt lektion i kvällningen dock men fy vad jobbiga flugorna är just nu - rent äckliga.
Det dök upp ryttare på ridleden mitt på dagen . Dom köpte fika och vilade upp sig en stund i trädgården innan dom red vidare för övernattning i Rosenholm.
Ibland är det extra roligt att vara uppfödare.
Schubori LH e: Akribori - Stanford ( syskon med bla Nian, Bosse, Tian) har i helgen vunnit en 1.20 och kom tvåa i 1.30
Nadir LH e: Camiell Flamingo - Maraton ( bla syskon med Nawell)  har på helgens tre starter i MSV C kvalat till MSV B.
Grattis till båda fina hästarna med respektive ryttare.


Louise har hoppat med Nawell i kväll...hahaha vilken superteknik. Jätte fin galopp men man ser hur han undrar hur man ska ta sig över bommarna när han börjar närma sig. Nu har han ju inte sett bommar så många gånger så han lär sig säkert...men lite kul att se!!!


Nähäpp måste gå och lägga mig så jag orkar upp tiiiiiiiiiiiiiiiiiiidigt i morgon bitti. Tåget går 9.08


//Bubbel - nästan ihjälstressad av flugor

Inga kommentarer: