fredag 12 september 2014

BONNAHAPPENING

Idag är det fredag och solen skiner.

Var uppe tidigt för att fixa stallet eftersom jag var tvungen att åka till Lenhovda och ta lite blodprover innan 9.30.  Idag ville inte min kropp ge ifrån sig nåt blod så jag fick stickas flera gånger....aj aj men överlevde :) Nu har dom i alla fall fått blod inför mitt besök hos reumatologen nästa vecka.



Nu är det kaffepaus och lite fakturering innan det kommer elever!

Ikväll ska vi till Harshult city på LRF happening...haha. Äh verkade vara ett trevligt sätt att umgås på en loge en fredagkväll ...bonnigt!!!

Gårdagen var en bra dag även om det var en vanlig dag.
Boriz och Bennie fick nytt bete...Boriz verkar jätte taggad , tror dom börjar tycka att det är höst och vill hemåt och kanske tom få börja jobba lite. Boriz ska ju ridas in i vinter. Tänkte han ska sadelvänjas när han är kastrerad :) spännande tid!!!

Red Hexagon på kvällen. Tog Fyrans träns så han fick testa hennes bett. Tror inte det är så mkt konstigt med honom egentligen mer än att han fått gå och hänga lite på högersidan så det får vi jobba med lite extra på lektionerna !!! Tränset var ju förstås lite trångt runt hans öron....storhästen!

Om någon är sugen på att rida lektion vid 17 idag så finns där plats !!

Lördagen den 20/9 dressyrträning här på farmen. Passa på att få en genomkörare, rid igenom program mm. För dig som inte har egen häst finns det några här som gärna ställer upp. 330:- / lektion. Privatlektion.

Stackars Daisy är halt på vänster fram. Hon ömmar inget men hoppar med tassen i luften mellan varven. Stackars hundis ....inte helt lätt att få henne att vila sig i form inte.

//Bubbel - tar just nu lite paus

Inga kommentarer: