lördag 27 september 2014

RIKTIGT TREVLIGA SYSSELSÄTTNINGAR

Idag har jag dömt ponny dressyr i Vartorp. Alltid lika roligt att döma där.
Trevligt folk, mysigt helt enkelt.
Blandade resultat men roligt att se några ekipage som "vuxit i" sina ponnyer och gör fina resultat. I LA klassen var det mkt missar och det visar ju sig på procenten. Blandade poäng och missar kostar ju som bekant....tror det var lite tungt för ponnyerna verkade nästan samtliga trötta i galoppen och några tjurade ihop ordentligt och la av eller slog mot skänkel osv...
 Samtidigt är det lite roligt när inte dom "vanliga" blir placerade utan det vänds lite upp och ner....däremot kan man ju kanske tycka att procenten blir låg men det är som sagt inte så att vi dömer lågt för vi vill utan ibland blir det bara inte så högt när det missas mkt! Vi dömer det vi ser men visst tycker man det blir lite småtrist när man inte kommer upp i poäng såklart.
Många goa ponnyer o ungdomar finns det i alla fall :)
 
 
I morgon blir det ytterligare en dag i Vartorp men då med häst.
Nian ska dit, Nawell är avanmäld pga sitt skav och får åka på annan tävling i stället - bara läka ihop först.
På hemmaplan har dom löshoppat idag , ingen aning om hur det gått dock :)
 
Igår var det full dag. Träning med elever som skulle tävla i helgen ( och det har dom gjort jättebra med placeringar) och även dom vanliga grupperna.
 
På kvällen åkte vi till Växjö Parken och dansade. Sannex var som vanligt bäst och Zlips var inte mkt att ha...så dåligt ljud. Bara bas och man hörde inte vad dom sjöng. Ta lite proffshjälp med ljudet kanske :) vi var inte kvar till slutet men roligt att dansa...va ju länge sen sist!!!
 
Ikväll blir det hemma i soffan. Tror det ska bli lite tacos !
Nu är jag trött...känner mig lite snooooze sugen har förstås en hel del kvar att göra i stallet...men hinner nog vila lite, lite.....
 
//Bubbel - vill också tävla

Inga kommentarer: