söndag 21 september 2014

SLIPPER MAN GÖRA NÅT

Igår kväll umgicks jag med detta trevliga gänget. Vi träffades i Växjö och åt gott och pratade bort en hel kväll tills vi nästan blev utslängda vid stängnings dax. Undrar varför vi inte träffas oftare??? Kanske beror på att vi bor på så spridda ställen!?!?!?


 
Idag är det höstigt.... Hex och Nian hade fått mosat staket i sin hage av nåt djur så jag fick hastigt släppa dom i ny hage tvärs över vägen....GLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMDE att den hagen går ända fram till mammornas hage = disaster, vad hade jag väntat?
Hästar är verkligen puckade djur....mammorna fick fnatt, Gul hest ändå mera fnatt för han hade ju massor av nytt i sin närhet. Hex o Nian sprang omkring som två araber med svansarna i luften....B & B svajjade också runt men dom är säkert bra att dom springer för du är lite lite svullna i skapet. Råsa som gick i trädgården for runt som en yr höna och visste nog inte varför hon for runt och Göta....ja hon studsade på sitt vis.
Fick "rädda" alla hästar med lite hötussar.
Är det bara mina hästar som är så här knäppa så fort det händer nåt nytt på hagfronten????
 
Ogillar regnet och min kropp känner sig gammal idag. Det är höst!!!
 
Har inte lust att göra nåt vettigt alls idag , Har precis gjort några American pancakes a la LCHF förstås och tänker krypa upp i soffhörnet en stund.
 
Mannen i huset fixar min bil som behöver en ombesiktning...bilskrälle.
 
//Bubbel - yrhöna

Inga kommentarer: