torsdag 2 oktober 2014

FIX OCH TRIX

 
Idag har det varit en effektiv dag. Fått en massa småsaker fixade ...sånt man aldrig hinner men måste göra... Plockat in trädgårdsmöbler och höstat i stugorna, flyttat hästmatlådor fyllt alla vattenbaljor i hagarna, flyttat och utökat en av rastpaddockarna, plockat och slängt en massa småprylar i stallen, spånat upp uteboxarna för vintern ( Där får Hex, Nian och nån mer bo i vinter)
Sånna där saker som inte direkt syns men tar tid och nån (jag) måste få tummarna ur och göra det!
Nöjd med dagens arbete!
 
Dessutom rensas det sista bort från höskullen (där ligger virke) för snart ska det rivas har vi fått höra.... lär ju bli lite rörigt denna vinter. Ser fram emot rymligare stall och nya boxar på sikt dock :)
Äääääääääääääääääääntligen !
 
 
 
Löshoppade Råsa och Nawell mellan varven idag och nu står det kvar lite hinder kvar i ridhuset om någon är hoppsugen i helgen :)
På lördag hinner jag hålla lite fler lektioner då jag ändå är hemma! Hojta till om är ridsugen!
 
Råsa hoppade nåt så in i bombens bra....hon är så kvick i benen.
Vi kan väl inte säga det samma om Nawell men med tanke på att det inte är många gånger han hoppat så va han nog lite bättre i dag än förra gången han hoppade ( i lördags)
 
Planen var att åka till Flyinge i morgon men la ner det nu på kvällskvisten! Va inte så mkt som jag ville se i morgon och i helgen hinner jag ju inte åka dit!
Håller mig uppdaterad via Equipen.
 
Tjolahopp och god natt , over and out
 
//Bubbel - ogillar regn men gillar matlådan

Inga kommentarer: