torsdag 9 oktober 2014

JÄDRA LIPSILL

Ny dag, nya bravader!! Överlevde dagens ridpass och idag lipade jag för det... Galoppera gick riktigt bra, traven skit men ändå!!!!
 
Stackars Boriz hade 39,2 idag och jahapp det var bara att försöka skaffa medicin. Fick inringt till Åseda så det blev ett besök dit och nu är han sprutad och urrensad. I dag var han svullen fram under magen. Usch, Usch! När han ändå var inne fick han ett träns utprovat inför inridning ( om han nu överlever detta)


Hmmmm, väldigt mysigt i stallet nu. Det rivs från övervåningen. Är lite omständigt att ta sig fram men det kommer bli bra så småningom :)
 

 
Galler....nån som behöver boxgaller. Har två stycken som är 3 m långa och två som är ca 2.5. Det finns 3 st spiltgaller också. Kom och köp...lägg bud :)

 
Bosse och Tian har fått komma hem från betet och nu är hela hästligan på 17 hästar samlade på hemmaplan. Vintern är här!
Bosse var väääääääääääääääldigt billig när hon fick syn på hästarna här hemma...alltså hon kan konsten att sprätta åt alla håll av både glädje och ilska. Nu får hon o Tian bo i en paddock tills jag kommit på hur dom ska bo i hagarna för att det ska vara smidigast!
 
Jahapp det blev kväll idag också. Det är fullt upp hela tiden...JOBB, jobb, jobb !!!
 
Kollade Nitro med viktbandet vid kvällsmatningen. Var ett tag sen jag mätte och idag visade det på 135 Kg. Har ju märkt att han vuxit men det var mer än jag tippade på.
 
//Bubbel - galoppsat

Inga kommentarer: