lördag 4 oktober 2014

KÄNN INGEN PRESS

Var på inrednings party för ett tag sedan, köpte dom här som jag fick hem igår. ... Nu ska det mysas mörka höstkvällar.

Haft elever...varit ute OCH i ridhus idag!
Dessa två tränade sidvärts till och från medellinjen, ökningar, ryggningar och förvänd galopp i bågar!

Sen bjöd dom på kaffe och halv bulle.... så vi har firat både kanelbullen och djurens dag idag!

Klippt den ädla gula springaren och han har fått nya pedalskydd....fotade dom INNAN ridpass för sen var dom inte så vita och snygga längre!

Selfisar :)

Ridtur som avslutning på dagen - mkt najs. Har galoppat i båda varven...minst ett åt vardera hållet och suttit ner lite - överlevt och sinnet är lyckligt!
Misstänker att alla tycker det är oerhört töntigt men med tanke på att gamla människan inte alls kunnat rida på väldigt länge är minsta lilla fantastiskt roligt!!!
 
Det blev mörkt så förbaskat fort ikväll men hann kolla till och fylla vatten hos alla som bor utomhus innan det blev helt bäckskumt!
 
Lagade förbaskat god mat . Torsk och vitvinsås, grönsaker och japp jag har syndat....åt potatis, mest bara för Päran inte skulle äta upp alla...!
 
Nu är vi lagom sega och laddar för morgondagens tävling i Älmhult. Nä jag ska inte tävla , i morgon ska jag mingla och vara hästskötare åt Nian och Nadde som ska tävla div II.
Bara för att stressa upp henne lite fick hon precis infon att Lenhovdas lag ligger tvåa av alla lag i serierna inför denna omgången och dom fyra bästa lagen oavsett zon går till final.
KÄNN INGEN PRESS....hahahhahahaha!
 
//Bubbel - snyggast frisyr i hela byn

Inga kommentarer: