tisdag 7 oktober 2014

RÅSA PRESENTER

 
Heldag i staden. Först Doktor och cortisonspruta i ryggen ( igen) sen for jag till Trafikverket och fotade mitt fula tryne för det är dags att förnya körkortet. Handlade mat till folk och fä och sen tillbaka till sjukhuset igen för att magplaska och göra kanonkulan i bassängen. Som avslutning tog jag en fika nere på stan med en kompis ....i det läget var jag nästan sönderstressad så det var trevligt att tagga ner en stund innan hemfärd och prata lite strunt!!!
Fick mocka stall nu på kvällen men fick hjälp av ridelev Cina som dessutom hade med sig present....antagligen till Bubbelmannen för det var ett RÅSA glansigt schabrak!!! Lycka!!!
Dessutom hade hon med en kaka...den ligger nu i frysen till ett annat tillfälle när vi hinner fika :)
 
Nawell är superbästa hästen tyckte L idag och hon hoppas nog på en tävlings start på klubbisen i Lenhovda i helgen. Spännande!
 
Vi har släppt iväg Boriz och Bennie på bete några dagar till. Fanns gott om gräs i hagen på "lilla skogsrundan" och det blir nog lagom att dom kommer hem i helgen så dom inte tas för älgar nästa vecka.
 
skitväder.se och inatt bor måååååååååååååååånga hästar inne. Massor av mockning i morgon. Lika bra att vänja sig, det lär ju inte bli bättre väder på länge!
 
Nu lite TV tid innan sovedax
 
 
//Bubbel - fullkomligt älskar råsa saker.
 
 

Inga kommentarer: