tisdag 18 november 2014

FY FÖR MERA DISKBRÅCK

Efter stimmande med hovis, mockning och annat avslutades gårdagen med 4 timmar i ridhuset och det var helt klart uppmuntrande ! Wow vilket roligt jobb man har!

Dagen idag började med att hjälpa hantverkaren som ska byta vår varmvattenberedare att komma loss när han körde fast i geggan i trädgården . Det är underbart på landet!!!
Tror inte vi kommer få plats att duscha i vårt badrum för han har med sig världens största varmvattenberedare som han inbillar sig ska få plats där . Jag påpekade att ....hmmmm vi måste kunna duscha...men nädå in ska den!!!!

Var på MRT i fredags och jamen visst hade Tina fått ytterligare ett diskbråck mellan kota 2 &3 denna gång och det mellan 3 & 4 tryckte på nerv som går ner mot höger knäet. Supertrist men ändå skönt med en diagnos som stämmer med vad jag faktiskt känner och inte är nåt man "inbillar" sig som en del säkert tror. Citat: Du som håller igång så mkt kan ju inte ha ont....jo det kan jag !!! Tyvärr.

Precis haft en snabb fikastund med Janet :)

Hunnit med en elev med egen häst på morgonen och vi har tränat på att hitta bra linjer i sidvärtsrörelserna på en häst som är böjbar som en banan. Ibland är det svårare än man kan tro, men det kommer bli bra för hästen är jättefin!!!

Väntar på att vetto ska komma en runda och besiktiga!

Fått lite arbetstider på mitt extra jobb jag börjar på i december. Det ska bli roligt. Tänk att få ta på sig nåt annat än ridkläder. Roligt att sälja lite annat än just häst....haha!
Har jobbat där förut och ska bli kul att hoppa in lite igen!!!
Ni kan vara lugna - det kommer inte inverka något på era lektioner kvällstid :)

Nähäpp har 6 boxar kvar att mocka...inte lika roligt!

//Bubbel - jobbade två pass igår

Inga kommentarer: