måndag 10 november 2014

HÖGKLACKAT KANSKE

Måndag och väldigt seg stallägare på detta bygget!
Uähhh vad det gick långsamt att mocka idag. Städat sadelkammaren eller rättare sagt påbörjat. Känner för att "möblera" om lite. Ska klura lite på det och köpa förvaringsboxar att ha pyttlingar i.
 
På första lektionen idag red vi massor av övergångar.
 
En nygammal privatelev på em där Bubbel ställde upp. Jobbade mkt basic eftersom det var länge sen hon red men var jätte rolig att arbeta med. Nu skulle hon släpa med sig en väninna ut hit för ridpass ihop och även fortsätta privatträningar. Roligt!
 
Lite markarbete för några- bommar är ju alltid roligt och sist ut var mammagruppen dvs stona som fick jobba. Lycka och Lilla Mamman jobbade med slutor idag. Båda är väldigt positiva och böjbara. Roliga små hästar. Lyckas ryttare tyckte det var ett jätteroligt ridpass idag....skoj, skoj!!!!
 
Jag kommer aldrig hitta några gummistövlar jag vill ha....
Ska jag köpa dessa kanske ;) dom var med i förra veckans LAND så dom måste ju vara anpassade för lantliv....hahahhahahaaa!!! Precis ett pris som passar mig också!
 

Biffen har ett litet sår på kotan men fasen vad det ska ta tid innan det läker i denna blöta gegga. Försöka hålla det rent är ju inte helt lätt men vi tvättar och skrubbar varje kväll och han är en snäll gosse!
 
//Bubbel - otålig

2 kommentarer:

Anonym sa...

frostproof.se har ju ankelstövlar, mer cerese än rosa men låga är dom iallafall.

Anonym sa...

http://www.lightinthebox.com/sv/damskor-rund-ta-gummistovlar-med-lag-klack-stovlar-fotled-stovlar_p2269301.html

blåa men hästarna är rosa. :D