tisdag 13 januari 2015

BLIXTAR ELLER ELSTAKET ?

Jag har överlevt dagen men nu gör det nåt rent fruktansvärt ont i ryggen och hela benet ända ner till foten.
Var ju jätte nervös inför nervrotsblockaden men själva sprutandet gjorde inte så förskräckligt ont som alla har sagt men man är ju så van vid smärta.
Läkaren sa att det skulle kännas som en blixt om dom träffade rätt....och jo det gjorde det och jäklar vilken puls jag hade. Kändes som hjärtat skulle hoppa ur kroppen.
Skulle dock mer jämföra det med att hålla i elstråden i en hästhage och jag tycker jag blir mer svettig, svär och rycker när jag får min triggerpunkts akupunktur av sjukgymnasten.
Hur eller hur, skönt att få det avklarat och nu hoppar jag ju förstås på nån form av förbättring för så här jäkla ont det gör nu i kväll vill jag verkligen inte ha.
I morgon blir det svårt.....att hålla sig lugn alltså. Inte anstränga sig och inte köra mockebajs kärra sa dom...hmmmm!!!

Tack snälla Janet som följde med som ledsagare :)
Hade ju inte kunnat köra bil hem eftersom mitt ben verkligen inte gjorde som jag ville pga bedövningen...haha. Vi skrattade gott när vi satte oss i bilen!!!!

Nu ser jag fram emot alla unghästar jag ska kunna rida och allt tävlande nu i vår....önsketänkande såklart men hoppas kan man väl få  iallafall!!!!

//Bubbel - sa ni tävla????

Inga kommentarer: