torsdag 15 januari 2015

BUSELIBUS

 
 
Löshoppning fick avsluta denna dag !
Inridnings hästarna hoppade väldigt bra. Den äldre fick skor häromdagen och det är stor skillnad på hans gångarter. Roligt att se. Trevliga hästar båda två.
 
Lukretsia dvs Lycka fick rejsa runt mest bara för att det var roligt för henne och hon utnyttjade stunden...haha. Även äldre (13 år) kan väl få busa och hoppa hinder!!!
 
Det är rolig omväxling även för dom äldre att skutta och busa lite fritt...men man blir ju livrädd mellan varven så fort det går!
 
 
 
Ovant att se Lycka i trim. Vid denna tiden på året brukar hon se ganska hängmagad ut! Vi betäckte ju inte henne i fjol utan hon trimmas ju numera lite mer vettigt. Dessutom är hon ju en poppis lektions häst och jag tycker också det är roligt att rida henne !
Lukretsia - 02 e: Bernstein - Magritte

 
Lille Nitro fick också kolla på hinder....han hoppade glatt när man lullade runt med honom i grimskaft. Han är duktig och tycker det är roligt att busa lite i ridhuset.
I morgon förmiddag ska vi hinna löshoppa alla unghästar!

Låg ett kort i brevlådan idag från en av mina elever som piggade upp! Tack Gunilla :)

 
Trött i min rygg idag också med domnat ben lite till och från , däremot har jag inte haft ont i natt och det är skönt att kunna sova riktigt !
 
//Bubbel - packat väskan inför helgens event

Inga kommentarer: