tisdag 6 januari 2015

UNGHÄST RIDNING

 
I stallet går det så sakteliga framåt. Tre mellanväggar klara och första fronten påbörjad. Finns ju så mkt annat att göra också varje dag!!!
 
 
 
Nyhalmade i lösdriften igår förmiddag. Härligt när solen lyser in på den guldgula halmen! Inga hästisar i sikte för tillfället, dom stod på fältet och solade sina kroppar. Verkar flytta in en ny häst i lösdriften. Ett ungponny tjej! Tänk vad Busfibblan och Nitro ska få det roligt! Tänkte dom ska gå med Blesa ( som får vara kvar ett litet tag till och vara nanny för lite fler barn) och Råsa...men Råsa lär väl inte gilla att ta hand om tre småbarn

 
Boristo LH = stor kille. Är numera treåing...låter stort!

Liksom inridnings ponnyn "Chili" som också är tre.

 
En av Boriz första skritt turer. Ja vi skyndar långsamt med honom. Han är ju i sån växtfas för närvarande men det är bra att han "jobbar" lite nån gång. Det har vi nytta av längre fram, däremot är han så valpig ännu att han inte orkar så mkt! Han är supertrevlig i alla lägen och det är jag mkt mkt glad för!!! Han tänker bli en stoooor häst!
 
 
Igår kväll var vi i Växjö Parken och nu ska jag mocka lite och sen åker jag till Pappi i Ljungby en liten tur. Han ska ha lite fika gäster så jag ska hjälpa honom!
 
//Bubbel - stannar hemma och sköter farmen

Inga kommentarer: