onsdag 18 mars 2015

SKAVSÅR

Avslutade dagen på denna lilla Lyckishästen dvs Lukretsia. Idag var hon lite taggad och själv gnällde jag över hur oskön sadeln var och att jag fick skav....hmmmm, när jag hoppade av såg jag att jag inte dragit upp stigläderna hela vägen upp utan hade haft knäppet som skavt på mig...haha, vilken amatör!
 
Nya inridningshästen är travad i lina idag. Duktig kille men han är lite fladdrig med huvudet!
Ragge har haft hovslagaren också. Han fick mkt beröm av honom och han påtalade vilket bra jobb vi lagt ner på den hästen. Kul att höra. Han har verkligen blivit annorlunda. Lugn  & mer harmonisk. Någon fodervärd har han tyvärr inte hittat och det är nu egentligen därför han står kvar här - egentligen är han klar nu underhålls rids han då ägaren inte har möjlighet att ha honom själv pga arbete utomlands.
Nån som är intresserad. Det går ju att ha honom stående här också men då har man honom på helfoder såklart !
 
Härligt supersolväder idag. Nadde och jag tog en eftermiddagsfika på baksidan av stallet.
Gillar inte det där med att det ska bli snö i helgen. Usch!
 
Programridning/träning på lördag. Några anmälda :) Fler får plats!
 
Bytte hage på Nitro och Miranda idag, min tanke är att dom ska socialiseras med dom två stackarna i lösdriften ( det är lite tomt där nu när alla plötsligt ska bo inne)
 
Minuspoäng till Boriz som tvunget skulle rulla sin kropp nära staketet så hans matte har fått laga ett virrevarr av avslagna stolpar....kan inte han vara lite rädd om sin kropp!!! Suck!
 
Lagat en väldigt god gratäng i dag.
Kassler, tomat, ½lök, broccoli, champinjoner.
2 ägg, 2dl grädde och lite riven ost.
In i ugnen
Mkt gott!!!!
 
//Bubbel - solat hela dagen + jobbat lite
 
 

Inga kommentarer: