tisdag 17 mars 2015

FRAMGÅNGSRIKA UPPFÖDNINGAR ÄR ROLIGT



Kvalitetstid med bästaste hästen som dessutom har fått sin ponnyman lite friserad i dag. Hunnit jobba lite med Nawwisen också och sist i kväll har vi jobbat med nya inridnings hästen. Idag är han travad i lina. Lite förvirrad i höger varv men duktig ändå. Han är ju grönis!





Rolig läsning från Smålands Ridsportförbund.
Av vinnarna är TVÅ stycken mina uppfödningar.
Madison LH och Sixxtus LH
 
 
Vinnarna av Smålands Dressyrchampionat 2014
Häst: Karin Brunbäck/Sandlilja Lb:3, JFRK, Alva Strand/Himlabackens Bikini Eksjö RF, kat D Lc:1 och Lb:1. Julia Klin...t/Irish Cream, Grankärr GR, kat C Lb:1 och La:1, Nathalie Aldenhamn/Indy BPK, kat D La:1, fattas på bilden gör Häst: Helene Liljenberg/Madison VRF, La:3 och med Hästen Sixxtus Msv C:2 Stort Grattis till er alla! /DK
 
*************************************************
 
Veterinären var igår och tittade på tandeländet och vi kom fram till att en röntgen är på sin plats och därefter avgöra vad som ska göras.
Tänkte åka till Ljungby men där var ju inte öppet idag och fick via FB kontakt med annan veterinär med portabel röntgen och vi har diskuterat fram till att det spelar förmodligen ingen roll om det blir i början av nästa vecka när han ändå hade resa åt detta hållet.
Äta fungerar och som sagt och händer något drastiskt innan nästa vecka åker jag givetvis till klinik men det hade varit skönt att slippa fara långt med unghäst i första svängen....
Åhhhhh vad tråkigt att man kan fastna i nåt och det blir så här....dyrt med djur och man får dåligt samvete att man missat när det hände. Hade han inte ätit hade jag ju reagerat direkt men öppnar man inte munnen syns ju inte nåt! Sämsta hästägaren känner man sig som - fast man är så himla rädd om sina djur!!! ÅNGEST!!!!
 
Hunnit med en liten fikastund med J idag....man måste ju uppdateras :)
 
Nu måste jag äta nåt och sen ska jag sova - är supertrött
 
//Bubbel - gör matte glad

Inga kommentarer: