måndag 6 april 2015

ÅRSDEBUT FÖR NIAN

Idag skulle jag varit på resande fot till Gränsbo på hingstvisning men nä det ville verkligen inte min kropp. Ont i magen , ont i ryggen och det är inte läge att sitta i en buss. Hopplöst trist för jag ville verkligen åka dit. Har ingen tur med att komma dit och titta på hingstarna.....suck!
 
Igår var det en heldag i Tingsryd.
Nadde fick hänga på eftersom jag skulle döma en LA:3 och hon fick plats i klassen innan som var en LB:3. Det som var bra var riktigt riktigt bra men det som var dåligt var också dåligt. Nian såg lite spöken och jag önskar Nadde var lite mer med i dom lägena och stämmer av honom oftare. Hon säger själv att hon blir spänd när hon kommer in på banan men jag tyckte ändå för att var årsdebuten var det mkt mkt bättre än i fjol. Hennes värsta nervositet är ändå borta och när dom får till det ser det så harmoniskt ut och tryckte igår var det inget fel på. Poängen var bättre än jag trodde (62.4%) men dom fick den sämsta placeringen man kan få. Första utanför...men med tanke på missarna fick han ju mkt bra betalt för det som var bra! Heja dom!!!
 
Tyckte nivån i klassen jag dömde var bra och känner mig nöjd med poängsättningen. Var lite felridningar från flera men det är ju tidigt på säsongen...
 
 
 
Såg på Equipe att min uppfödning Sixxtus LH startat MSVA:1 igår och hade gjort det helt OK  och idag är Weltfhyr i Tingsryd och ligger ännu på plac i MSVC:1.
Vore kul att ha koll på fler uppfödningar så har du en LH häst och är ute och tävlar....BERÄTTA hur det går!!!
 
Tuttarna växer på Tian och inatt vaknade jag ett par gånger och kunde inte låta bli att kolla i monitorn :)
 
//Bubbel - solar

Inga kommentarer: