söndag 12 april 2015

BORTBLÅST

Avslutade dagen med löshoppning av unghästar och så här mkt hann jag filma innan mobilen gick och dog. Typiskt för dom hoppade bra ! Lille Birk älskar ju att hoppa hinder....han kunde liksom inte få nog och hoppade nog ca 80 cm. Boriz slarvar på lågt och hoppar riktigt bra när det blir lite höjd.
 
Vi har hållit på att blåsa bort i dag såväl inom som utomhus. Haft träningar i ridhuset och det blåste så det gungade i lamporna och jag trodde taket skulle lyfta.
 
Dessa två har gjort ett mkt bra pass. Harmoniskt var ordet i dag :)
 



Idag har min fölplasma jag haft i frysen kommit till användning. Hoppas det går bra med det lilla fölet som inte fått i sig råmjölk ordentligt. Han var fortfarande pigg så när han får plasman är nog faran över!
Hoppas nu bara inte jag själv behöver plasma....äh, skönt att kunna hjälpa nån så här på helgen och jag får väl beställa på Håtuna Labb igen.
 
Jag har fortfarande råmjölk i frysen om nån skulle behöva en skvätt
 
Suttit med min SAM ansökan. Har ju äntligen fixat ett Bank ID så jag kunde logga in....vi får väl se om jag får ihop det. Ännu har jag måååååååååååååååånga röda varningar i ansökan. Suck.
 
Har lagt en liten stund på att räkna på kostnad för en Ridledsbokning på fem personer. Nu drar ju den verksamheten igång igen 1/5 öppnar ridleden. Skoj med bokningar!
Ingen vettig mjölk i tuttarna på Tian...bara blask ....hon väntar nog några dagar till