tisdag 19 maj 2015

BIZY BIZY

 
Herrejisses give me more timmar på dygnet!!
Det är fullt upp kan jag lova men samtidigt gillar jag det , jag blir så himla effektiv!
Hämtade seminlådor i morse, seminerade några ston men det pyssel som hör därtill, mockade stallen, åkte och hämtade en spekulant som kom med tåg från Luleå för att titta på Diamonds Fourever LH e: Carlton Hill så kikade vi på henne några timmar innan jag skjutsade tillbaka. Haft elever och sen i kväll kom vetto och kollade ston. 2 klara, 2 nya in som är på G, sydde ett sto som var färdig seminerad. Flyttat om några hästar i kväll och ska flytta fler i morgon då vi traskar iväg med "vänteston" som kan gå på bete inför 17 dygns koll. Hunnit fakturera 3 dömda tävlingar, några seminston och ett par uppstallningar. Inkomster är ju alltid roligt!!!!
 
Haft en Moa på Prao två dagar...stackars hon har fått vara med på virriga dagar men hoppas hon haft lite roligt också. Hon ville ju bli veterinär så hon fick ju vara med på lite sånt jobb !!!



Sist men inte minst är denna galna varelse numera en godkänd MSVB domare i dressyr. Fick nu i kväll veta av min domarutbildare att jag klarat mitt prov och uppdömning i i MSVB:4 i Björbäck i lördags. Speciellt tack till min skrivare Sus , utan dig hade jag inte klarat det!!!
 
Nähäpp om man skulle fira med en glass!!
 
//Bubbel - fått byta box för tanterna ska få plats i stallen, ogillar sånt

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till domarexamen :)
Alltid lika kul att följa din blogg!
//Carina