torsdag 18 juni 2015

ISOLERAD FRÅN OMVÄRLDEN

 
Hatar min telefon. Det går verkligen inte alls att ringa på den. Har startat om den flera gånger och även kollat Telenors hemsida om det är nåt vajsing på nätet men det verkar det inte vara...

Blev ju totalkaos när jag behövde beställa semin i morse. Åkte runt med telefonen i näven och sökte täckning. Slutade med att jag fick knacka på i grannbyn och låna telefon för jag var ju i behov av att ringa hingsthållarna innan nio. Tur att det löste sig.

Vill ni mig nåt så får ni väl skicka meddelande via FB eller nåt för nån gång ser jag ju det, tror nämligen inte jag får sms via telefonen heller....

 Har lyckats beställa ett nytt simkort så jag får väl dra igång nya Ifånen efter helgen men tillsvidare är det lite kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!
Jisses vad man blir handikappad bara efter en liten stund!

Passade på att kolla beteshästarna när jag ändå var ute och åkte och det är ju gott att ha det avklarat.
Nitro och Boriz har det gott...äter, skiter, busar , sover, växer!!!
Märrarna var givetvis längst bort i sin hage och inte så sugna på att umgås - dom åt!

Nu lite förmiddags kaffe och sen fortsätta mocka !
Hovis till Hex i em
Några träningar ska hinnas med...
Hinna städa lite och förbereda midsommarfirandet med lite pimpning i stallet. Vi ska ju sitta där som vanligt. I år blir det i "nya" stallet :)

Ikväll blir det seminhämtning på slingan och avslutningsvis seminering av några ston!

Känns inte som om det är nåt större problem att få denna dagen heller att gå!!!
Fredag och lördag däremot tänkter jag bara göra det absolut viktigaste och kommer inte ha några lektioner utan bara vara....brukar ju sällan bli som jag tänkt., haha.

På söndag däremot är ni välkomna att rida lektion. Har ett gäng inbokat och kan ju ta nån mer elev före eller efter när vi ändå håller igång....hör av er om ni är tränings sugna!!!

//Bubbel - kämpar på

Inga kommentarer: