måndag 31 augusti 2015

FULARE ÄN FULT

Hur fult blev det nu plötsligt i ridhuset. Vi fick hem 15 höbalar i kväll lite hastigt och lustigt och jaha vad gör man av dom när regnet öser ner och inte har nån plats att lägga dom....jo dom fick bo i ridhuset. Invigt med lektion direkt efteråt. Inga hästar blev rädda utan tyckte nog det var trevligt att kunna ta en tugga när man går förbi. Däremot tyckte stallägaren att det blev apfult! Nåja vi får väl börja med att fodra med dom!!!

En fullsketen dag men att plaska ett pass i bassängen var precis vad denna gamla kroppen behövde. Fick ju inte mer ont men blev ju lite uppledad och tillrättad i dom gamla onda musklerna. Bra, bra!
Fick sen ett extra motionspass med att traska hem med Hexagon och Nian från Stora Heda inför kvällens tränande och dessutom ska dom till hovis i morgon förmiddag.

Busfibblan är lagd en handpenning på.
Först finns det ingen spekulant och plötsligt fanns det flera stycken. Hoppas det blir bra men inget är sålt förrän det är betalt och flyttat!
Lillebror rullade fast i kväll efter insläpp och fastnade på nåt vis i boxen. Jag hörde bara sparkandet i boxväggen innan jag var inne i stallet så vet inte riktigt vad som hände. Ont fick han i bakbenet. ......det var den fölvisningen i helgen det!!!
Det viktiga är ju ändå att han blir ok. Just nu är hans matte orolig!!!

Regnet öser fortarande ner. Usch!
Inte dåligt väder så man måste ha alla hästar inne på nätterna redan.

//Bubbel - gillar mat under ridpasset

Inga kommentarer: