lördag 10 oktober 2015

LITE AV VARJE EN HÖSTDAG

 Inatt var vi sent hemma för vi var och dansade runt på Swing. Hade en jätte roligt kväll, lite sådär oväntat rolig. Ingen sovmorgon när man har hästar och idag släppte vi ihop Fyran och lilla mamman i vinterhagen och äntligen gick det bra att ha dom ihop där....deras nojiga matte har ju dragit lite på det.

10.00 var första ekipaget i ridhuset för att träna. Idag har dessa två jobbat med lösgjordheten i höger sidan och därefter få till lite bärighet i galoppen . Att starta den ur en bakdelsvändning blev en riktigt bra övning :) en annan viktig sak är att komma ihåg att andas.

Frost i morse och lite allmänt kallt annat var det förra helgen när denna bilden togs mellan några träningspass ...då var det kaffe i solen.
Idag har det varit mössa på hela dagen!


Vi var ute på ridbanan ett pass i em och då sken faktiskt solen idag också. Låg bländande sol!

Vi har röjt ur gamla foderrummet  i eftermiddag för nu ska det rivas. Tyckte att jag hade tömt det bra men oj vad mkt saker där fanns kvar. Krubbor, vattenkoppar, hinkar, baljor, stängselmaterial och hur många helt nya IKEA påsar som helst...men nu är det tomt och rivning är påbörjad !

Nu är det latande i soffan som gäller. Hästarna är nattade både inne och ute!

I morgon ska jag iväg och döma lagtävling på ponny !

//Bubbel - fick inte ens gå in i natt

Inga kommentarer: