fredag 2 oktober 2015

PÅ TURNÉER

Fredag igen och solen den skiner.

Dagarna bara rusar iväg.
Mån, tis, ons var sjukhusbesök av olika slag. Att ha en ond kropp upptar ju så mkt tid att man knappt hinner jobba....eller rättare sagt får jobba desto längre dagar för även om jag är iväg så måste ju allt klaffa hemma också. Att ligga och åka till staden tre gånger och betala parkerings avgifter kostar minsann också. Blä sånna "nöjen" faller bort.

Igår gjorde vi däremot en nöjestur de luxe. Janet och jag bestämde oss för att åka till Ge-Kås och detta var ju såklart tvunget att ske INNAN alla hästar stallas upp för då hinner man minsann inte.

Trevlig dag helt klart men man blir ju helt slut av shopping :)
Hittade iallafall ett par jeans, några tröjor och en snygg skjorta som inte kostade skjortan ...haha!

Mängder av varma strumpor, vantar, en halsdukstub - så jag är beredd på vinterns rusk.

Ett prisvärt vintertäcke till Bubbelmannen - givetvis i bruuuuuuuuuuuuuunt. 349:- är helt överkomligt i min värld. Ytterligare några regntäcken för 299:- dom jag köpte sist har ju varit kalasbra. Mängder av billiga grimmor och grimskaft shoppades för det har ju en strykande åtgång här

Några julklappar blev det också. Antagligen rekord för sånna inköp i min värld men det känns ju bra att ha det avklarat :)

Inga köer alls igår.

En  reflektion....
Var helt ap-slut i hela kroppen efter en dags shoppande och min fot var som en boll och värkte. Stegräknaren sa bara 8634 steg - inräknat morgonens hästutsläpp, när jag kom hem gjorde jag ju inget stalljobb.
När jag jobbar hemma en vanlig dag ligger snittet på ca 11.500 steg - ej inräknat ridning då

Idag är ett träningspass avklarat, ett återbud på träning (så jag hann dricka kaffe i lugn och ro)  i eftermiddag blir det fler elever i grupper.

Försöker hålla mig uppdaterad på vad som händer på unghästfinalerna på Flyinge också. På söndag blir där ett besök med en domarkollega och det ska bli roligt!!

Diamond Rose två syskon QUARTON och DORETTE verkar sköta sig därnere och tar sig förhoppningsvis till final och vill nån köpa sig en riktigt bra släkting till dom finns DR:s årsföl till salu.
Diamonds Caviisi LH e: Carlton Hill.
Han vill också gärna gå lite finaler i framtiden :)

//Bubbel - fick äntligen lite presenter


Inga kommentarer: