måndag 2 november 2015

KLART FÖR DENNA GÅNG

Målat i en vecka på all "ledig" tid....nu är det klart. Första omgången iallafall. Inväntar nu fler brädor som ska målas vita och ytterligare ca 55 st som ska rödfärgas och sen ska dom spikas upp. Måla om det sen får vi göra nästa år! Gött att vara så här långt!!!

Idag har jag tränat i bassängen och sen till sjukgymnasten som plågade mig på olika vis...mest med nålar i ländrygg, höften och nacken....ont ska med ont förgås. Har dessutom traskat CT några korta pass vilket är bland det tråkigaste man kan göra anser jag - kommer aldrig någonsin tycka att den är en rolig kompis.

Hunnit med en tur till banken och fyllt på pengar på kontot och det är ju mkt trevligt! . Handlat mer färg också så många timmar på turné blev det idag!! I morgon är det ny tur till staden som gäller...det är väl själve fasen att man ska behöva åka dit varenda dag med sin gamla sunkiga kropp - har väl annat att göra om dagarna!!1

Kikade på denna killen igår....gissa vem????

Rätt svar: Sixxtus LH e: Cortus - Stanford som med sin matte var i Tingsryd och tävlade MSVB/MSVA denna helgen hade dom lite stolpe ut och lyckades med den sunkiga platsen första utanför två gånger ...en grön fick dom förstås med hem. Jag tyckte dom var jättefina i den klassen jag såg och trodde faktiskt dom skulle fått nån procent till men nu var det ju inte jag som dömde....!

//Bubbel - redan tagit kväller

Inga kommentarer: