söndag 31 januari 2016

HÄSTAR BARA HÄSTAR - DYGNET RUNT

Hela helgen har tillbringats i detta ridhus i Bråtåkra utanför Vetlanda där jag har haft förmånen att träna Ett gäng dressyrekipage på olika nivåer.. Alla mkt ambitiösa och en del kommer vi få se på tävlingsbanan i år vet jag :) Några ska dessutom rida i lag. Spännande!!!

I går kväll blev det lite omväxling med dans i Växjö Parken. En park dom nu hotar att riva....vansinne om ni frågar mig. Var ska vi då dansa??? Parken är ju ett fantastiskt bra ställe!


Fin häst <3

Nä just årstiden som är nu älskar jag inte speciellt mkt. Blä för gegga. Positivt är dock att man kan fylla vatten till hästarna med slang, men det är också det enda positiva.


 
Glad yngling som sluppit ut från "fångenskapen" han fick pga en hovböld. Nu är han på banan igen och ute hos sina kompisar i hagen.

I kväll har det flyttat in en ny häst på farmen som ska bo i lösdriften. Hon har i kväll fått bekanta sig med Filippa , i morgon får hon träffa Belleza....trodde F skulle vara mopsig men hon vågar inget göra när hennes bästa bundsförvant inte var med....hmmmm.


//Bubbel - tycker om nyheter i hästväg

Inga kommentarer: