tisdag 1 mars 2016

EN BRADAG HELT ENKELT

Finat till ett träns på kvällskvisten medans jag gik och väntade på att vattenbaljor skulle fyllas. Detta pannband har legat till sig länge men plötsligt händer det!!!! Nu vill jag ha fler nya pannband...med massor av bling!

Lång dag idag med arbete både hemma och borta och inget vidare system på mitt jobbande. Fick ströa i kväll för i morse var spånet helt fruset och jag orkade inte hacka loss. Kört en massa vatten till hagarna för när det är slut är det slut - sånt jobb är trist meeeeeeeeeeeen måste göras. Ibland är det blä att ha så många hästar för allt runt tar så mkt tid att man inte hinner/orkar göra roligheter som att ex rida. I morgon är det också träningar på annat håll & här hemma men jag ska minsann hinna rida lite också.


Tillbringat eftermiddagen i detta ridhus utanför Vetlanda idag. Superhärligt väder. Egentligen hade man velat ha träningen utomhus.....men ridbanan var fortfarande frusen


 Träffade bla denna fining . Sämsta bilden ever!!!

Nu är jag mätt och go och latar mig en liten stund i soffhörnet 

Sopis fick ett sms från AGRIA idag att han fyller år så grattis till honom.....jag är dock inte alls säker på att det stämmer. Jag har ju ingen aning om hur gammal han är. 12? 13? undrar om nån vet????

//Bubbel - fick vara ute till det blev mörkt


Inga kommentarer: