söndag 6 mars 2016

HALVVÄGS TILL HUNDRA


Vi har varit på en mkt trevlig kortvisit i Huvudstaden med Pärans jobb. Fixade & mockade stallet i går morse och bussen gick kl 10.00 från Åseda. Combiplåt firar 25 års jubileum och det var ju väldigt passande att åka på tur när mannen fyllde halvvägs till hundra igår....därmed slapp han ju jobba hemma och vi behövde inte ställa till med kalas då....men kalas ska det bli - när vi kan vara ute. Då är alla välkomna!!!

Champagne redan på bussen innan förmiddagskaffet och sen fortsatte det i samma anda. Massor av god mat och dricka och sen avslutades kvällen på china Teatern med musikalen Jersey Boys med massor av bra musik. Jag är ju verkligen ingen van musikalbesökare men hade mkt mkt trevligt!!

 Ett glatt gäng
Gott , väldigt gott!!


Sov i en väldigt skön säng men ack så fula lampor och tavlor....


Hemresan var jobbig, kändes jobbigt att sitta i buss 5½ timme.
Dock blev det ett matstopp i Vimmerby hos Astrid Lindgren med god mat där också!

I kväll har jag fixat hö och vatten, tagit in hästarna och nu är dom nattade. Ute vräker snön ner!
Ett superstort tack till Nadde och Emma som matade igår och släppte ut och mockat idag så vi kunde åka iväg på denna turen - ni är guld värda!!!

Det gula bubbeldjuret fick såklart damp så fort han såg sin matte i eftermiddag. Jag är nästan säker på att han varit lugn i hagen ända tills han såg mig...oooooooooooh matte. Han har väl inte fått så mkt fjäsk som han behöver på ett helt dygn.

//Bubbel - haft en kanonhelg

Inga kommentarer: