lördag 16 april 2016

LITE AV VARJE

Min vilodag har såklart gått lite om intet men har iallafall inte stimmat runt som jag brukar. Min allergi är ngt bättre bara för det har regnat inatt men känner mig långt från pigg.

Pysslat ihop lite nya boxskyltar till några av hästarna & hängt upp dom så nu har Göta lite nytt att smaska på!

'
Haft alla barn ute. Detta barn fick börja med att göra av med sin energi i ridhuset. Toppen med ridhus!
Idag har hon fått sitt namn och det blev Leuphoria LH. Jag tycker såklart att jag är vitsig eftersom första barnet hette LoreEn och vänder man på Euphoria blir det ju For U som finns i pappans namn, dessutom låter det som fyra med Phor.....hahahahha.

Varit EXTREMT duktig och gjort klart min EU ansökan. Tror aldrig jag gjort det i så här god tid nåt år. Att vara lite snorig är kanske inte så dumt, man får gjort lite inomhus saker!!!

Nu ska jag sitta i soffan resten av kvällen......blir ju såklart ingen dans i kväll för vem vill dansa med en snorbobb....dessutom tyar jag inte. Egentligen borde man ju dansa i Parken medans den finns. Det är ju rent fruktansvärt i min värld att dom tänker riva den. Vi som dansar räknas liksom inte men andra idrottsarenor byggs på löpande band i Växjö men ett superfint ställe som redan finns , det river man....världen är galen!

//Bubbel - häst och dansgalning

Inga kommentarer: